NOSALTRES

Som un grup de dissenyadors web creatius i innovadors

Som un equip creatiu de natius digitals

Benvinguts a GRUP CREATIU

Som especialistes en la tranformació digital dels negocis dels nostres clients, mitjançant la creació de pàgines web, campanyes de marketing digital, estratègies de posicionament web i molt més.

Experiencia amb empreses
d'àmbit nacional i internacional.

Diversos són els projectes desenvolupats durant aquests anys amb empreses nacionals i internacionals. Hem dut a terme projectes 360° per empreses de diversos sectors. Per exemple, el disseny web per una empresa fotovoltaica ubicada a Barranquilla, Colòmbia.

¿Com treballem a
GRUP CREATIU?

1

Ens reunim
amb tú

Programem un cafè perquè ens expliquis quines són les teves necessitats i el teu projecte web. Mai farem un sol pas sense reunir-nos amb tu.
Millors preus pàgines web vilafranca del penedès

2

T'oferim el millor preu

Avaluarem quin és el millor disseny web enfocant-nos en el teu objectiu i t’oferirem el millor preu. Sempre buscant la millor qualitat al millor preu.

3

Dissenyem l'idea

Desenvoluparem la primera proposta de la teva web personalitzada i ens tornarem a reunir per millorar/modificar el que necessitis.

4

Entreguem el projecte

T’entregarem i publicarem la teva pàgina web adaptable (responsive). Una vegada la web ja està operativa podem treballar mes a mes amb el  manteniment web.

Els nostres projectes
ens avalen

Si tens dubtes o vols contractar el nostre servei de disseny web, contacta amb nosaltres.